Syntess Atrium | Digitale werkbon en urenregistratie in de cloud

De onmisbare apps voor het automatiseren van uw buitendienst

Met een digitale werkbon zijn uw medewerkers in de buitendienst altijd verbonden met kantoor. Zo kunnen uw monteurs met onze Web-Werkbon snel en adequaat worden aangestuurd en kunnen ze met de aanvullende tool Web-Uren vanaf een mobiel device hun urenadministratie bijwerken. Zo hebben ze het juiste gereedschap in handen om niet alleen slimmer te werken,maar bovendien uw administratie te ontlasten.

Geen onnodig papierwerk meer met de digitale werkbon

Syntess Atrium stuurt uw buitendienstmedewerkers met de Web-Werkbon digitaal aan. Via een mobiel device ontvangt de medewerker een toegewezen werkbon. De planner ziet de voortgang van iedere werkbon en de buitendienstmedewerker kan direct gebruikte materialen registreren. Vervolgens staat de factuur eigenlijk al klaar, waardoor uw administratie enorm wordt ontlast door het niet te hoeven overtypen van gegevens.

Download hier onze infographic
Syntess Atrium | Digitale urenregistratie via Web-Uren
Digitale urenregistratie via Web-Uren
Met Web-Uren kan uw personeel vanaf een device de urenadministratie bijwerken. Beschikt u ook over de Web-Werkbon? Dan worden de gereisde en gewerkte uren tijdens het gebruik hiervan automatisch al berekend. Het voordeel voor het overige personeel is dat iedereen op een voor hem geschikt moment en plaatsonafhankelijk zorgdraagt voor een sluitende urenadministratie. En niet alleen verrekenbare uren worden genoteerd, maar ook vakantie, verlof of afwezigheid door ziekte. Ook is Web-Uren geschikt voor vakmensen die wisselende werkzaamheden hebben zonder werkbonnen, maar deze uren wel moeten verantwoorden.

Vier belangrijke basisvragen voor een goede beslissing

Om succesvol uw buitendienst te automatiseren moet u eerst goed nadenken over de gevolgen voor de inrichting en verwerking van uw bedrijfsprocessen, de inzet en capaciteit van uw personeel, het draagvlak en de bijkomende risico's en valkuilen. Daarom beantwoordt deze whitepaper de 4 belangrijke vragen die de eerste stappen vormen naar een goede beslissing en succesvolle buitendienst automatisering.  
Syntess Software | De keuze voor het automatiseren van de technische buitendienst

  1. Waar moet mijn ERP kantoorautomatisering aan voldoen?
  2. Wordt het een kostbare zaak, al die apparatuur voor de buitendienst?
  3. Hoe krijg ik mijn buitendienst enthousiast voor een digitaal systeem?
  4. Wat betekent deze stap voor mijn administratieve organisatie?

Download de whitepaper
SARA, de digitale assistent van Syntess Atrium

SARA is een app die u kunt vinden in de Appstore en de Google Playstore. Met SARA beschikt u over uw relaties, contactpersonen en adresgegevens op uw mobiele device. U kunt SARA gebruiken om uw relatiegegevens up-to-date te houden, om de routeplanner te gebruiken, om te bellen met de betreffende persoon of een mailbericht te verzenden. Door ter plekke bij uw klant even de gegevens op juistheid te controleren, blijft uw database op de zaak bijgewerkt met de laatste mutaties. 

Meer over SARA
Syntess Software | SARA, de digitale assistent van Syntess Atrium

We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld. Investeren in de toekomst begint nu!  
Vraag een demonstratie aan
Hoe werken wij?
U heeft één aanspreekpunt. Syntess Software. Demonstraties vinden plaats bij u op kantoor door een gecertificeerde medewerker en de uitkomst wordt vertaald naar een offerte. Bij ingebruikneming van het pakket volgt een stappenplan en wordt u ondersteund door een eigen gecertificeerde consultant uit uw regio. Voor de nazorg zit een team klaar met gecertificeerde medewerkers. Zij vormen ons helpdeskteam.  
Syntess Software | ondersteuning van A t/m Z, van advies t/m implementatie
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software